laupäev, 20. oktoober 2007

tartus alustab uus treeningrühm - CONDITIONING

Tartu spordiklubis Elustreening Eesti on toimumas mitmeid muudatusi treeningute planeerimise ning treenimisvõimaluste osas. Üheks oluliseks muutuseks on uue treeningrühma avamine - CONDITIONING (ilusa eestikeelse termini järgi - üldine kehaline ettevalmistus - parem nimi leiutamisel).


Uue treeningrühma avamisega seoses avame eelregistreerumise. Eelregistreerumine ei kohusta Teid millekski, kuid annab meile hea ülevaate umbkaudsest huviliste arvust. Registreerumiseks palun saata email aadressile sweals@gmail.com enda nime ning samuti treeningaegadega, mis oleksid Teile sobilikumad, et saaksime kokku panna võimalikult paindlikud trenniajad.


Mis?
Conditioning treening on väga üldine nimetus treeningutele, kus keskendutakse vastupidavuse, jõu, kiiruse, plahvatuse ning teiste füüsiliste parameetrite arendamisele. Vastavalt vajadustele on meetoditeks peamiselt kõrge intensiivsusega intervalltreeningud (ringtreening, jooks, rauatõstmine ja paljupalju muud) kuid samas ka madalama intensiivsusega harjutustekomplekse. Treeningutel jagatakse informatsiooni erinevate treeningmeetodite ning nende mõju kohta ning Teie soovil ka nõuanded tervislikest toitumisharjumustest ning kuidas tuua sellised harjumused sujuvalt oma igapäevaellu.


Treeningu raskusastme valite Teie ise olenevalt senisest treeningkogemusest, -koormusest ning püstitatud eesmärkidest. Kui Te ei ole ka veel ise täpsele arusaamisele jõudnud oma eesmärkides, siis aitame neid leida koos meeskonnaga / naiskonnaga. Koos on väga erinevate tasemetega inimesed - seega kavad koostatakse individuaalselt - keegi ei pea muretsema selle präast, et "äkki ei suuda nad treeningkoormusele vastu pidada" või "äkki pole koormus nende jaoks piisav" või "äkki kasutatavad meetodid ei vii soovitud tulemusteni". Kõik mida me trennis teeme ning õpetame on meie endi (ning meie lähikondlaste =)) poolt järgi proovitud. Treeningud toimuvad meeldivas, toetavas ning arendavas keskkonnas. Kogu töö toimub enamasti meeskonnana / naiskonnana (kõik toetavad kõiki) seega motivatsioonipuudusel ning rasketel hetkedel ei pea Te üksi rühkima ning end õigel rajal hoidma =)


Treeningud on suunatud neile ...


1. ... kes tunnevad, et igapäevase töö/kooli kõrvale oleks vaja juurde tuua füüsilist aktiivsust kuid kes ei ole huvitatud keskendumisest konkreetsele spordialale nagu kahevõitlusalad, kulturism, aeroobne sörkimine metsavahel, jne.

2. ... kes tahavad tegeleda efektiivse rasvapõletusega ning saada paremat väljanägemist.

3. ... kes tegelevad hobikorras mingi spordialaga, kuid tunnevad, et nende poolt valitud alal jääb puudu intensiivsusest, füüsilisest koormusest, jne. Samas on valitud ala piisavalt huvitav, et mitte lõpetada sellega tegelemist.

4. ... kes tegelevad hobikorras mingi spordialaga, kuid tunnevad, et treeningute kasuteguri tõstmiseks on neil vaja rohkem vastupidavust, jõudu, kiirust, plahvatust, jne.

5. ... kes tegelevad spordiga kõrgemal tasemel, kuid tunnevad, et paremate tulemuste saamiseks on neil vaja põhjalikumalt tegeleda vastupidavuse, jõu, kiiruse, plahvatause, jne arendamisega.


Kõigile Teile on meie conditioning trennid sobilikuks ning meeldivaks kohaks kus arendada end koos teiste sarnaseid eesmärke püstitanutega.


Kus?
Esialgse plaani järgi ... Tartus Falco Võitlushallis (Laulupeo pst 19) (endine Tähtvere Judohall) ning selle vahetus ümbruses. Kellaajad koostamisel. Treeningutega alustatakse kõigi ootuste kohaselt selle aasta novembrikuu jooksul. Treeningud hakkavad toimuma 2-4 korda nädalas. Võimalik on avada ka mitu treeninggruppi, et anda inimestele võimalus trennis käia olenemata oma päevarutiinist.


Jäädes ootama Teiepoolset tagasisidet


Ott Tõnissaar
sweals@gmail.com

5 kommentaari:

Jüri ütles ...

tähendab, tegelikult on õudsalt hea idee. ja tegelikult peaks sellel olema palju publikult.
aga ma millegipärast ma kardan, et seda on jube raske müüa.

peaks vb mõnda ajalehte saama nupukese kuidas te vees mingeid liigutusi teete (selliseid artikleid oli vahepeal iga nädal) ja kui kasulik see on? ma võin pesukaussi laenata.
aga jah, nagu öeldud, ma olen käsi. kui kohal ei käi siis mingi auliikme kuutasu maksan ikka. :D

Põim ütles ...

mina olen ka käsi.
eriti kolmapäeviti, reedeti ja nädalavahetustel.
jah, mu kallid, mul ei ole elu.

TH ütles ...

olen käpp! teisip. neljap. reede oleks paslikud.

Unknown ütles ...

kuna baaskursusel, siis mõeldav oleks mingil moel kolmapäev ja reede

ehhh peaks vist ikka Tartu kolima

Anonüümne ütles ...

PÕIM - palun saada märge mu emailile ka. siis mul litsam arvestust pidada. tänud.