reede, 12. oktoober 2007

Kumb sulle rohkem meeldib, kas sOOme või pOOla? e. Soome kroonika vol. 3

Poolast ei tea midagi. Ma pole kunagi Poolas käinud, ammugi et võistlemas. Järelikult siis sOOme. Kuna siin postis tuleb juttu meie sõbrast Domingosest ja tema tahtis ka videosid näha, siis on see post kohati inglisekeelne.

Yo! Domingos my man:) How are you? Back in training already? I will post your and our matches here... I know they are in youtube BUT this is a different angle.

See on siis meie uus sõber Domingos Mestre. On alles nimi eks:)? Ma pean ütlema, et juba väga kaua ei ole näinud nii siirast ja elurõõmsat inimest. Tüüp oli siis portugaallane, kes nüüd elab ja treenib Rootsis enamus ajast, sest tal on seal tüdruk. Ta suhtles meiega päris palju, sest... meie suhtlesime vastu:) Teise tiimi rootslased nagu ei tahtnud kontakti eriti temaga ja soomlased olid tema meelest veidrad.

Igatahes... nüüd rääkides asjadest edasi kronoloogilises järjekorras: eelmises postist jõudsime sinnani, et mina ja Matu ootasime oma matše. Soojendus sai hea, ent me arvestasime järjekorda valesti ja siis oli järsku nii et OKOU, jorks sa pead kohe minema. See oli meie endi kala - üldiselt jooksis korraldus igati ajagraafiku kohaselt. Mis korraldusse puutub, siis meie tiim on tõsised sommide nuthuggerid nüüd.



Igatahes läksin ringi ja mu esimene vastane oli GB Gymist. Tegemist oli kickpoksijaga, kelle MMA-kogemus ei olnud väga suur ning see oli vist ta esimene matš MMA's. Ei hakanud lööma temaga, kolks mahaviimine (mis tuli küll natuke raskemalt kui ma lootsin), kukkusin kinnistesse kääridesse, avasin, möödusin, ja lõpuks siis keylock külje pealt. Täpselt oli see tunne jälle, et võisltustel regresseerud treeningute mõttes ca 1,5-2 aastat. Selles mõttes, et tollel ajal ma veel tegin keylocke, sakkisin totaalselt poksis ja tegin muhvimahaviimisi. Old habits die hard:)

AGA sellest matšist ei saanud videot:( nagu enamikest matšidest, kus mul hästi on läinud.

Järgmine matš oli kohe Matu matš. Helsingi klubist Riihinmäki Herakles taei poksi taustaga mehe Joni Salovaara vastu. Riihinmäki Herakles on üldiselt siuke powerhouse'de klubi. Esimeses raundis töötas Matu kenasti jab'iga, ent mingil hetkel pani vastane enda suurema püstivõitluskogemuse maksma ja tõenäoliselt skooris esimeses raundis rohkem punkte. Teine raund ei olnud ka üldse nii hull, ent mingil hetkel sai Martin püsti keskmiselt palju dämmi ning juhe jooksis vist pisut kokku ja süsteemselt maha matši ei viinud, närv ka ja värki ja siis peale teise raundi lõppu otsustasime, et selleks korraks on mõtet see kogemus lõpetada ja järgmisel korral paremini teha. Väärt kogemus kõigile. Ka sellest matšis
t pole videot:)

Seejärel jäime kõik veel natukeseks võistlusi vaatama, et näha, kellest saab Oti pühapäevahommikune vastane: veerandfinaal Domingos Mestre vs. some finnish guy

Round 1:



Round 2:




Round 3:




Nagu näete, siis sai üsna selgeks, et hoolimata sellest, et Domingos "The Cookie" Mestre võitis otsusega, siis kerge ei saa Oti matš olema. Pärast matši sai jälle kinnitust see, kui lahe vend Domingos ikka on. Tuli suhtlema, rääkis matšist ja värki... ja siis mingil hetkel "Oh wait... Why am I discussing my strategies with YOU GUYS!":) Ja siis smalltalkisime niisama edasi.

Chopchop tagasi koju, et saada süüa ja puhata ja natuke õppida-töötada. Vahepeal käisime läbi kohalikust Yliopistoin Apteegist, kust saime parimat teipi, mida me eales kasutanud. Situatsioonikoomika - kui otsisime marlipajakesi, siis sobivat suurust ei olnud ning proviisor läks lattu otsima ning leidiski. Kui ta õige suurusega padjakeste pakiga tagasi tuli, siis minust pääses valla Borat ja ma täiesti spontaanselt laususin "VERY NICE!", mille peale proviisor koos meiega naeru pugistama kukkus.

See selleks. Üllatus tabas meid siis, kui jõudsime tagasi ööbimiskohta ja uks, mis "pidi kogu aeg lahti olema võistluste vältel" oli lukus!


Nii me siis helistasime Tuomasele ja ootasime...



...ja kui ta ükskord kohale jõudis, siis ta seletas meile asja kenasti ära LOL:)



Pärast seda siis väike chill ja söök ja film. See ei ole küll selline blog ja tegelikult ei olnud see ka selline film, mida sellisel võistlusvahepealsel õhtul vaadata, ent tiim kiidab väga heaks filmi "Teiste elud" (Leben der Anderer?).

Domingos käis vahepeal juttu ajamas, mõtlesime, et teeme nalja ja torgime ta kallal sellega, et küsime, et noh, räägi mis su favourite submission on:) Tüüp läks kohe põlema, rebis Matu püsti ja näitas meile ühe päris laheda trianglisetupi backist, millega ta oli võitnud ühe matši. Lisaks jõudis ta veel rääkida oma raskest lapsepõlvest lastekodus, sellest, et me saame tema juure Portugalis ööbida, kui me BJJ Euroopa meistrivõistlustele tahame minna, et me peaks Rootsi talle külla tulema, sest me näeme välja nagu "the swedish pretty girls would just THROW pussy at you they will like you this much!", sellest, et Eestil on imago kui kallist, ent samas vaesest maast (arvamus mille me kummutasime ja mille peale ta lubas meile külla tulla) ja paljust muust.

Õhtul (e. siis õhtul vahetult enne poolfinaale ja finaale) läks see mees linna peale:)

Pühapäevast homme hommikul.

Kommentaare ei ole: