laupäev, 27. jaanuar 2007

MMA OLEN SURNUD, ELAGU MMA!

Võistlused on läbi! BoB is over. Ja meie oleme tagasi. Tagasi mati peal, kangi all, jooksu rajal, jõu saalis. Ning laast, ent siiski mitte liist - BLOGIS!

Teie tafness on kindlasti nädalaga tõusnud juba enneolematule tasemele. Nii ka meie oma. Nagu enamus juba teavad, siis mmakaagid said skooriks 2-1 BoBil. Jorks ja Ott võitsid oma matšid nii nagu plaanitud. Erik, otsustas arendada enda mentaalset tafnessi täiesti enneolematule tasemele ning mõtles, et kaotab matši ning siis pärast püüab lätlase tiimi jaoks võistlusjärgselt. Plaan oli see, et ta rabab ta ootamatult duširuumist lassoga. Ent oh häda! Me ei arvestanud sellega, et LÄTLASED EI PESE ENNAST! Õunts varitses mitu tundi duširuumi ukse taga lassoga, ent lätlane oli ammu riias juba:( See oli tiimile tõsine tagasilöök - finantsmure saab olema järgmisteks võistlusteks valmistumisel üks tõsisemaid küsimusi. Ons ju Ibumaxi ja valguvarud otsakorrale saamas. Siinkohal üleskutse kõikidele rahakatele inimestele ja firmadele: SPNSOREERIGE MEIE TIIMI! Võime kanda teie riideid ringi tulekul, ringis, trennis, vabal ajal. Õunts võibolla isegi laseks endale teie logo/nime tätoveerida soovitud kohale... see muidugi maksaks ekstra. JA loomulikult mahub logosid mitu - Õunts plaanib raskekaalu üle minemist ning see loomulikult tähendab ka vastavat kehamassi ning reklaamiks kasutatava kehapinna (!) suurenemist. Samuti ei pea tegemist olema kommertsreklaamiga - Valentinipäev on tulemas - noormehed - mõtelge kui nunnu kink oleks lasta enda armsama nimi tätoveerida Õuntsi kehale, kus seda näevad tuhanded pealtvaatajad? Neiu südame võitmine on garanteeritud!

Kasutage juhust! MMA - SEE ON VÕIT!

8 kommentaari:

helen ütles ...

jorxi käsi, läikiv asi, kelli käsi?

Jorks ütles ...

See on mu vereplekiline võidukarikas! Kelli käsi oli niisama ilus...

Anonüümne ütles ...

ja taustal mingi müstilise aine konspekt bordooduveel. müstilise sellepärast, et see oli miski, mis hoidis jorxi internetist veelgi kaugemal kui eelnevad tundidepikkused ja väsitavad trennid. hämmastav jõud sel teadusel :P

Jorks ütles ...

Daa... internetist hoidis mind eemal Starman, kes ühenduse ära võttis enne kõige raskemat eksamit. Tafness!

mia ütles ...

eiei, jorgen. eks te ennekõike olegi ju teadlased. see on suur osa mma-st. ilma ei saa. see pole mingi sisutühi spordiala, vaid nõuab teadmisi, lugemust, konspekte ja kindel hulk päevi, mil lihtsalt peab internetist eemale hoidma. puhtalt vabatahtlikkuse alusel. tahtejõu toel, though.

Jorks ütles ...

Aga loomulikult mia... miski ei rahusta ringis selliselt kui lased mõttes läbi kõik, mis härra Descartes psühholoogia kasuks ja kahjuks teinud on. Enne matši ei jõudnudki eriti korrata seda ja seepärast siuke ärevus sisse tuligi. Siinkohal ka väike krutskilugu:

Rene Descartes goes to eat in McDonalds and the cashier asks: "Do you want ketchup with your fries?"
R.D. replies: "Ummm... I think not..." ...and vanishes in a puff of smoke.

Anonüümne ütles ...

Heh...selle pildi nimi võiks vabalt olla "Kodune idüll". Jorks näpib ja imetleb oma karikat ja ma mängin Pinballi...

Anonüümne ütles ...

Tublid poisid!

PS. siinne huumor on fantastiline :D