neljapäev, 26. aprill 2007

MMMA ehk MMA-mudaliiga

story by ott

selle postituse sihtgrupp on naised. naised, kellele meeldivad ilusate tisside ning prinkide (ning keskmisest volüümikamate) pepudega noormehed. stay tuned.

pikka aega on arutlustel olnud teha üks kohalik MMA liiga, kus saaks võistelda rahvas, kes ei taha saada nii palju haiget kui meie (meie üks peamisi eesmärke on ju füüsiline ja vaimne piin aka taffness). nüüd on siis lood sealmaal, et mudaliiga on loodud. nagu kombeks, siis esimesed, kes tundmatus kohas mutta hüppavad oleme meie jorgeniga (ott ja jorx). just nii. õunts ei saa kahjuks tulla, sest tal on tegemist. nimelt on õuntsil uus hobi - ta käib koertega jalutamas. me pole veel täpselt aru saanud muidugi, kas jalutamise eesmärk on tutvuda koerte või nende omanikega aga no see polegi oluline. peaasi, et õunts leiab viisi eneseteostuseks, sest mma'st jääb talle natuke väheks. (järgnev jutt ei ole mõeldud loo alguses viidatud naistele). I kord oli muidugi natuke kurvavõitu - kui õunts ühele koerale läheneda üritas, pööras too pea eemale ning läks ja otsis pargist oma liigikaaslaste fekaale, kuna ta arvas need ihaldusväärsemad olevat (nii maitse kui välimuse poolest). jah. elu on lill. mma pole kerge. aga nüüd tagasi mudaliiga juurde.

(järgnev jutt mõeldud ka nendele naistele, kellele vahepealne jutt mõeldud ei olnud).

et siis ott ja jorx hüppavad mutta. täpselt. me hüppamegi mutta. sõna otseses mõttes. kindlasti olete kuulnud midagi naiste mudamaadlusest. votvot. aga kuidas kõlaks MMMMA ehk meeste mudaMMA? hästi? täpselt! seepärast olemegi me sunnitud ka selliste asjadega tegema. ilu nõuab ohvreid. mma nõuab ohvreid. uus liiga vajab sissetöötamist.

nimelt saime kutse reede ööseks (27 aprill) vastu laupäeva algusega 0000 (see on siis kesköö) tudengipäevade raames toimuvale naiste mudamaaldusele. tartus. küüni tänaval. seal siis vaheesinejatena rahva silmailuks teevad MMMMA'd pingviinide esindajad jorx ja ott. 1 raund pulbitsevat elu. mehed täis testosterooni. mehed täis MMMMA'd. (või oli see nüüd chi - kurat - liiga palju poksi). mehed, kes loobivad üksteist suure kaarega ning lohistavad sügavalt läbi muda. mehed, kes teevad erinevaid flying tehnikaid ning näitavad ülimaid akrobaatilisi võtteid. mehed, kelle jaoks reaalsus on osake igapäevaelust. mehed, kes teavad, mida tähendab ka hea show ning meeliülendav meelelahutus.

siit ka üleskutse kõigile teile. tulge. ja te ei kahetse. juba pikka aega olete toetanud meid oma nõu ja jõuga. nüüd on meie kord tasuda teile. lahutades teie meelt ning tehes reaalsuseks paljude austajate wet dreami:

JORGEN (black shorts) vs OTT (white shorts)

võita saab vaid üks - KUMB JÄÄB MUTTA?!

1 round - 5 minutit
2 meest
1 muda
no holds barred

ps. mehed. tulge ka ikkagi. sest sel ajal kui pingude mudaliiga pole veel alanud või on juba lõppenud, on mudas naised. seksikad, kuumad - mõned suuremad, mõned väiksemad, mõned puhtamad, mõned mustemad. naised. ja kui naised ei meeldi. siis meie ikka meeldime. ja kui meie ka ei meeldi. siis vaatemäng ikka meeldib.

kohapeal kõik mugavused. pildid selle tõestuseks leiate siit.

16 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hohoo! Kas tõesti!? Eriti lustakas lugu =D Krt Tartus ikka toimub. Lahe!

Võtke oma demommmmatš filmile ja näidake tulevastele ringivastastele, las näevad, et pingud ei karda end poriseks teha kui tegudeks läheb! (Pingviinid pigem mingi vedelikuloigu kõrval/sees elaksidki. .. Vere!? Iik!). Sellisel konkreetsel võistlusväljal ei paista all-mäng või ka guard eriti ahvatlev.. Ohh, siin on võimalik win by drowning! (cf win by hanging @ BoB)

Üldse mitte halva maiguga, aga show ja meelelahutuse mainimise juures tuli meelde WWE (see show-wrestling) :P

PS. See "white shorts" tõotab muidugi eriti kaua "white" olla.

Anonüümne ütles ...

Muahah, vaatasin pilte.. Jagan teiega ka mõned lõbusad leiud?

Et meie vahvad pinvinchikud asendavad siis sel aastal neid eelmise aasta tõmbenumbreid? (no shorts worn)

Üleskutse tulla vaadata lähedalt kõlab suht ahvatlev ;) Ja üldse,
publik on suur ja mitmekesine
.

Vaprate naiste tehnikaid mullusest - see
mitte-eriti-lõbus allmäng
või lausa mounti all, single leg, bäkk. Ja vaprate meeste tehnikaid mullusest - flying assbite, monkey tree harjutus (vrd teine monkey tree harjutus). Eelmise aasta flying tehnikaid olid sellised ja sellised, huvitav, kuidas üle trumpate!?

Anonüümne ütles ...

sel aastal otsustati jah kvaliteetsema show kasuks ning telliti professionaalid.

teine mure oli see, et noode meestega keeldusid naised pärast koos tünnisauna minemast. seega valiti meid ikkagi puht praktilistel põhjustel ;)

Anonüümne ütles ...

Noh jah, praktilistel, teiega keelduvad teised mehed sinna tünni minemast, tünni aga ilmselgelt ei mahu väga palju inimesi. Praktiline lahendus.
Hmm, huvitav, kuidas te oma CHI rakkes hoidmisega seal tünnis hakkama saate? Üks taffness-treeningu järjekordsetest väljakutsetest? Või osavalt kätte mängitud CHI ohutule tasemele maandamise plaan (Otile)?

Jüri ütles ...

mmehed, ma kardan, et siit on ainult üks samm ameerika wrestlinguni.

aga noh, ma hoian teile pöialt, või mis - võtad sõrme - hoian pigem tervet kätt. mitte südant. mitte tingimata enda kätt.

Jorks ütles ...

jyri, eks vahel peab nalja ka tegema;)

mia ütles ...

ojaa. sest muidu muutuksid pingviinid väga morniks, kui nende elu ainult trennist, koolist ja tööst koosneks. naerulihased tahavad ju ka treenimist. vahel.

Anonüümne ütles ...

Heited olid igati eeskujulikud, aga show mõttes oleks ehk rohkem löömist tahtnud näha :)

TH ütles ...

Härrad Ott ja Jorgen, te võtsite võitlust liig tõsiselt! Ilmselgesti läks kogu chi ning vägi värska mutta ja vaatemängu.

Või mis on põhjuseks, et te näol polnud võidurõõmsat (loe:himurat) irvet, kui auhinda vastu võtma ronisite?

Anonüümne ütles ...

http://www.antonipildid.net/07.04.27_Mudwrestling/index.php

siit leiate pildimaterjali ürituse kohta. löömist oli vähem, sest korraldajad rääkisid meile kordi ja kordi sellest, kuidas peab seal olema võimalikult vähe vägivalda ja ilmselget agressiooni.

himur irve jõudisd ette, kui olime oma auhinda täiel rinnal nautimas :)

mia ütles ...

hahaa, ürgmehed. geniaalne :D

Jüri ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Jüri ütles ...

jorgen, muidugi. eks minu kommentaar oli ka kerge uumoriga pipardatud. (loe: püüdsin jälle nalja teha. ma tean, et ma ei tohiks, aga noh.)

piltide järgi tegite te v hea etenduse. bravissimo, boys!

Anonüümne ütles ...

http://www.antonipildid.net/07.04.27_Mudwrestling/slides/IMG_2503_filtered.php

näete kuidas tšikk jorksi sixpacki imetleb?
Aga mis sai PÄRAST show'd, erapidu kuskil tünnis olnud naiskadega?

Anonüümne ütles ...

The birth of an Uruk-Hai :D http://www.antonipildid.net/07.04.27_Mudwrestling/slides/IMG_2491_filtered.php

Anonüümne ütles ...

veel pildimaterjali:

http://pilt.delfi.ee/album/19496/?page=1

http://www.studentdays.ee/cpg148/index.php?cat=42&page=2