teisipäev, 24. aprill 2007

Kumm ja teised...

Hei hopsti!

Nädalavahetusel sai siis tehtud NELI trenni. Selles mõttes on lõbus, et tase on ikka hoopis teine kui see oli kunagi BoB'iks valmistuma hakates ning seepärast lähevad trennid ka libedamalt. Kõik teavad, kuidas asi käib, Jorks puhub vilet ja võistlejad juba jooksevad üksteisele rämedalt tümmi laduma või kangide juurde suruma vms. Ja vett ja vilet saab kõvasti - veekadu on korralik, higi lendab ja seepärast peab palju vett jooma ja siis vilet puhub Jorks. Palju MMA'd ja üks uus vahva lapadrill (peale mida uued tegijad Kumm ja Lauri vandusid ja tükk aega maas liikumatult lebasid), millest kunagi võibolla täpsemalt juttu tuleb.


Meil õnnestus saada mõned pildid Kummist - kõrval ongi tema. Kas pole vahva! Meil ei olnudki enne tiimis ühtegi hea jumega meest ja nüüd tema ja ta kaksikvend Lauri korraga! Ja millised lihased neil mõlemal on! Õnneks on mõlemad aru pähe võtnud ja selle asemel, et lihtsalt ilmarahvale muskleid pungitada, soovivad mõlemad nüüd samal ajal ka mingit teist tüüpi ringis kloppida:)

Allpool ka pilt sellest, kuidas Kumm valmistub suruma rinnalt enda maksimumi (siis kui ta veel natuke noorem oli). Kangil on MÜSTILISED 55 kg! Woah!


Ainus kurb asi Kummi ja Lauri tiimiga liitumise juures on teade teile, meie kallid naislugejad - kahjuks on mõlemad noormehed erinevalt Jorksist, Õuntsist ja Otist (jah, Otist, kellel olid vahepeal ümberkorraldused isiklikus elus) JUBA KINNI! See eest Jorks, Õunts ja Ott on igati saadaval - vabad ja vallatud (ihihihihiiii). Ainult meeles tuleb pidada

seda, mis suhe on ühtedel õigetel mmeestel vastassugupoolega (kui ei ole meeles, siis värskendage oma mälu SIIN). Ainus asi, mis vajab veel tiimisisest arutamist ja otsustamist on see, et mis me Otiga teeme. Ta hakkab trennides jälle nii agressiivseks muutuma chireservuaari täitumise tõttu, et pisut ohtlik on juba temast 2 m raadiuses viibida.

Laupäeval kell 14.00 on Tallinnas sisekaitseakadeemias Tsui-Tsitsu võistlused. Kõik saavad vaatama tulla. Jorks on üks kohtunikest, võistlevad nii Lauri kui Kumm. Mõlemal on praeguseks arenenud ülihea low-kick nii et nende vastased - olge hirmul, muidu lähete ratastoolis koju... Üldse on vist nii, et terve tiim on nädalavahetusel Tallinnas... jagame autogramme ja värki ja võibolla teeme PÜHAPÄEVAL Revalis 12.00 treeningsessiooni, nii et kes tahab pildistada, filmida või lihtsalt meid imetleda - olge kohal.

No kas Kumm pole nummikas? That man is going to wreck some serious sh*t! (e. siis "See mees veel muudab mõne tõsise s*ta vrakiks!) Õuver änd aut.



2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mida jorgen unustas lisada on see, et kumm on 2x eesti meister jõutõstmises juunioride arvestuses - siis kui ta veel juunior oli

Jorks ütles ...

Aga hoolimata sellest, et Kumm on enda jõudu rohkem näidanud, siis Lauri on vendadest see tugevam... Umbes nagu Matt ja Mark Hughes...