esmaspäev, 17. märts 2008

pildiMMAterjal soomest - mma bash 8

tulemused järgnevad (boldiga võitja):

(pildid võetud lehelt: http://www.brasa.fi/galleria/MMA_Bash_8/)

-68 kg
Juri Jogiste Team Scared Paranoid vs Miko Karhunen Lohjan Voimailijat enamuse otsusega
huvitaval kombel avastavad sportlased esimestel võistlustel ringis endas hoopis teisi omadusi kui neid, mida nad trennis on igapäevaselt teinud. nii ka jüri olles trennis tugeva kreeka-rooma clinchi ning dünaamilse maasmänguga avastas endas ilusaid pikki sirgeid pilduva lööja, kellel õnnestus vastane II roundis korra ka põrandale saata. miko, olles treeninud sama spordiala ühe aasta (jüri 6 kuud), mängis ilusti välja oma mahaviimised ning maas kontrollimised, mis ta ka lõpuks võidule viisid. jüri astub järgmisel korral ringi 19. aprill.

(Jüri Jõgiste on punaste jalakaitsmetega)


-93 kg
Tero Muotka GB Gym vs Taavi Valgma Team Scared & Paranoid ühehäälse otsusega
kõvasti püsti brawlimist, millele järgnes tero muotka edukas mahaviimine ning kontrollimine pealasendis. täpselt sama ka teises roundis. kuigi taavi suutis püsti vastasele natuke kahju tekitada oli domineerivamaks pooleks siiski vastane.

(Taavi Valgma on siniste pükstega)


-77 kg nelja mehe turniir
Ott Tonissaar Team Scared & Paranoid vs Sami Markkanen ühehäälse otsusega
kuna vastaseks oli tugevama maasvõitlustaustaga sportlane hoidsin enamuse matšist ilusti püsti (siinkohal tänud suurepärasele nurgameeskonnle - michale grönfors gb gym - kes andisd väga täpseid ning asjakohaseid juhtnööre). esimeses roundis jäin korra alla, mille tegin tasa vahetult pärast alt välja saamist ning püsti tõusmist poolkõva supleksiga. ülejäänud matš möödus sprawlides ning brawlides. korra teises roundis sai vastane teha ka ühe armbariürituse - õnneks on aedma minust päris palju kord üle sõitnud ning selle käigus arendanud tugevasti minu alistusvõtete kaitset - seega luku tulek oli kaugelt näha ning suutsin haarde fikseerida ja käed endale hoida. hea matš oli minu jaoks.

(Ott Tõnisaar on valgete pükstega)


Ott Tonissaar Team Scared & Paranoid vs Olli-Jaakko Uitto ühehäälse otsusega (Olli võitis eelmsies ringis ühehäälse otsusega kikkpoksitaustaga Jake Anttila't)
usun, et selle matši edu seines taktika kiires vahetamises. olli on näinud mind finnish openil rohkem brawlimas ning tegemas minimaalset mahaviimistemängu ning võistluse I matši hoidsin ka väga järjekindlalt püsti. olli ise on mitmekülgne sportlane ning tundus, et olles minust pikem tuleb ta seda matši vastu võtma samamoodi püsti lüües. aga kohe kui I roundi alguses sain tunda tema pikkuse-eelist otsustasin selle matši clinchis / maas hoida. taktika ei vedanud alt. vastane oli maas minu all olles / mind guardis hoides küll väga aktiivse mänguga ning mitmeid kordi üritas mind lukku püüda (jällegi üks hea armbariüritus) kuid sel korral polnud see piisav.


tänud toetajatele, meeskonnale ning suurepärastele reisi- ja võistluskaaslastele :)

kõik matšid on täies mahus ilusti linti võetud ning taavi lubas videod teisipäeval üles panna.

Kommentaare ei ole: