teisipäev, 24. juuli 2007

Kus Priit läks?


Mäletate Priitu? Seda keda me putitasime? Seda, keda me aitasime võidule kuuevarbalise lätlase vastu? Kui ei mäleta, siis saate oma mälu värskendada SIIN (Priidu putitamine) ja SIIN (Soundtrack to Priit) ja SIIN (Priidu/Don Carlose treeningutest) ja SIIN (Priidul on suur Wong).

Ühesõnaga jah, kõik teavad seda vist juba, aga Priit igatahes võitis kevadel oma matši (peapigistustehnikaga, mille abil vigastas vastase kõrva, nagu hiljem läti foorumitest lugeda võis).


Igatahes nägime tiimiga Priidule suurt tulevikku, lasime temast koguni dokumentaalfilmi vändata (mis peaks esilinastuma sügisel) ja lootsime, et ta hakkab meiega koos järgmisteks võistlusteks valmistuma (millest tuleb juttu ühes järmises sissekandes), ent suur oli meie üllatus kui ta ühel päeval ütles, et tema läheb hoopis TERVEKS SUVEKS SPORTLANDI! "Kogemusi omandama" ütles ta. Phäh.


Nojah siis. Mis teha. Ja nii siis juhtuski, et tema on suvi läbi meie treeningsaalist kaugel tööl. On mõistetav, et mehel vaja raha teenida, ent selliselt MMA hüljata?:(


Vähemalt kui külastada Sportlandi kodulehekülge siis seal avanev pilt viitab sellele et tal on lõbus ja ta on hõivatud. KLIKI PILDIL!



Nagu näete, siis on tal seal mitmekesised ülesanded. Ta on ka koguni endale uue faiterihüüdnime valinud – Priit „DJ Kristjan Hirmo“ Mihkelson. Olgu siis nii kui see on tema kindel soov ja tahtmine. Pakkusime talle võimalust kasutada meie blogi, ent isepäine nagu ta on, ta otsustas enda Sportlandi-seiklustest pajatamiseks ikka oma blogi luua – lugemist alustage siit. (Tagantjärele seda ise lugedes EI olnud meil kahju, et ta otsustas oma meisse mittepuutuva blogi luua:P) Sellest hoolimata ootame sügisest Priitu tagasi oma ridadesse ning loodame, et ta oma suure kere ikka veel ringi ja puuri veab. Mehe võib MMA'st välja võtta ja Sportlandi panna , ent mehest MMA'd välja võtta saab ainult kirurgilise sekkumisega.

8 kommentaari:

mia ütles ...

Küll see Priit on mitmekülgne. Kõikjale ta ka jõuab. Ja mille kõigega tegeleb. Huh, hämmastav.

Jüri ütles ...

oot, mis värk selle lätlase kõrvaga oli? kogu see teema on minust mööda läinud kuidagi... lätlane väitis, et priit kasutas tema kõrva pigistamiseks keelatud ida tehnikaid?

Jorks ütles ...

Ei old keelatud tehnika. Lätlane (või tema eestkõnelejad foorumis) väitis, et alistus mitte triangli kui kägistuse tõttu vaid selletõttu et tal oli mingi kõrvavigastus ja ta kartis oma kuulmise pärast (mille alge oli juba trennist varem saadud) ja ilma milleta ta KINDLASTI oles Priitu võitnud.

Jüri ütles ...

aa.

muidu ei olnud jah keelatud tehnikat, aga ma mõtlesin, et mida kuradit see lätlane väita võis.
noh, ütleme nii, et kuna ta ei suutnud matshi püsti hoida siis polnud tal Priidu vastu ikka mingit santsu.
oleks tädil küüned siis ta roniks puu otsa ja oleks omnibuss - või kuidas see nüüd oligi.

Anonüümne ütles ...

Siiski, hea, et Sportlandi, mitte Sportlands'i

Anonüümne ütles ...

tegelikult on mu hyydnimi siin priit "from the street" mihkelson ... teine variant oleks, et priit "teh street" mihkelson

Jüri ütles ...

priit wall street mihkelson.

sest tänavast sõltub ikka palju.

Anonüümne ütles ...

jyri pani jälle ära :D