esmaspäev, 15. jaanuar 2007

MMARUTAUDIS PINGVIINID! HELL YEAH!

Võistlused lähenevad. Kõigil võistlejatel juba ila voolab ja nad lõrisevad. Valmis hüppama ringi, valmis vallandama kogu selle ettevalmistuse enda pahaaimamatute vastaste peal... nagu pingviin varitseb ja hüppab pahaaimamatult ujuva kala kallale... nagu makaak napsab karvade vahelt rahulikult ja mitte midagi aimava verd imeva täi...

Aga muidu:

Liisa kirjutas oma blogis meie kohta nii:

Teisipäeva õhtul

Mul on uus lemmikbloog (seal on ilusate tissidega meeste pildid ja kõrgema klassi obskuurne huumor).

liisa @ 2/1/07 20:38

Liisa: alljärgneva pildi tegid Õunts ja Ott spetsiaalselt SULLE! (Ma oleksin ka ise pildil olnud, aga noh, keegi pidi ju pildistama.) (kõik pildid on klikitavad).


Nagu öeldud, siis treeningud lähevad suurepäraselt! Ma arvan, et kaks järgnevat videot kõnelevad enda eest:

1) Perfektsed Pingviinid!




2) Ott Loomastub! - Arvasite, et Ott on mingi MMAAaadleja ainult? Võta näpust, tänu minu elegantsele juhendamisele ja aastatele Shotokan Karate-Do's on tema arsenalis nii mõnigi üllatus oma vastasele. Fight fire with fire nagu öeldakse!




Lisaks sellele ei tegele me sugugi ainult iseenda treenimisega vaid aitame ka teisi. Teate, Tallinnas on selline MMA klubi nagu 3D Treening? Nemad saatsid meie Tartu MMAtöökotta palve... M-M-A: PALUN PIMBI MU TREENERIT!

Yeah!

Terve nädalavahetuse sai PRIIT osa võtta meie treeningutest. Kõik see sparring, intervallid, jõusaal. Elas Õuntsi juures - Priit hingas ja elas terve nädalavahetuse MMA'd. Alguses tuli ta oli selline niru teine natuke, aga PÄRAST... pärast... 3D Treening - teid on ametlikult putitatud! Vaadake ise:

Homseni!

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ohh, sfänks poisid! Pildilt ei olnud päris selgelt näha, aga kas lõrisemine ja voolav ila on ka külge putitatud? See võib argipäevases kasutuses natuke liiast juba olla, aga kingitud hobuse suhu ei sobi vaadata. Viimase kõnekujundiga meenub otse loomulikult teie lemmikvõie - Horse Power! - olen veendunud, et see oli ka putitamisel üks põhilistest lisanditest. Ja meeldiv mentoolilõhn teeb meil treeningsaali esteetiliselt veelgi meeldivamaks kohaks.

Ja veel, kui Liisa teile lubab, kostaks see igati pasliku sloganina ... tiimile, trennile, klubile vms. .. Ma pean selle korra välja kirjutama ka..
[Tiimi/Klubi nimi], ilusate tissidega mehed ja kõrgema klassi obskuurne huumor!
Ippon! :P

Jüri ütles ...

huh. teate, ma häälestasin oma kolmanda silmaga seotud tshakra nädalavahetuseks ila ja lõrisemise peale ning leidsingi kohe tartu linnast pingviinid. viimasel hetkel, sest kohe hakkas signaal teisenema. pingud harjutasid ühes taktis slaidimist. see võttis tunde, aga tulemus on seda väärt, onju!?

teine asi mida ma tahtsin rääkida on, et ma unustasin oma peenhäälestuse maha keerata ning tagajärjena nägin teie matshe öösi unes. tahate teada kuidas läks? aga vat ei ütle.
mõnusat päeva!

mmapenguins ütles ...

Ei Priidul pole lõrisemist ja voolavat ila. See käis võistlejate kohta ainult.

See-eest jääb teile üllatusmomendiks, kuhu me installisime talle väljatuleva suure täispuhutava ekraani ning videoprojektori, millega saab siis sellele ekraanile MMAvidjosid näidata.

mute ütles ...

thanks M-M-Aaaa for pimpin' our coach

Anonüümne ütles ...

Krdi kahju, et külmetus kallal on, jääb täna pimbitud Priit nägemata :(

Anonüümne ütles ...

Elu, raibe, peab ikka olema selline, et kui on espetsiaal mulle tehtud pilt, siis firma arvuti arvab, et see on porno ja paneb pildi asemele pisikese punase risti.
Torman koju.

mia ütles ...

võta seda osana tafness-treeningust, sest mentaalselt on üsna kurnav, kui hommikul pingulehele tulles avastad, et ei saa pilti enne avada, kui alles õhtul kodus. huh. see oli jorksil kindlasti nii plaanitudki. karm ent õiglane. ega sa muidu tugevaks saa.