pühapäev, 17. veebruar 2008

Minu elu ja hädad...

Haha! Tünks. Mis hädad? Mmeestel pole ju hädasid:) On ainult ajutised tagasilöögid (löögid-löögid-löögid). Ja löögid on head! Nagu ütleb Jeesus Piiblis -

"...on parem anda kui saada..."

(pilt by tuntud kristlik kunstnik Stephen Sawyer)

INDEED!

Igatahes... peale seda kui olin ära paranenud paarist vigastusest, mis möödunud aasta novembris üksteise otsa lükkusid ja sai otsustatud, et see aasta ma veel EI lähe BJJ Euroopa meistrivõistlustele (kus Matu käis ja millest te hiljuti lugesite...), siis koheste sportlike eesmärkide puudumisel langesin mõnusasse massiperioodi... MMM! SÖÖK!

Ja tulemused olidki üsna pea käes - muudkui sõin ja sõin, hoolimata roti ilmselgest pahameelest


...ja võtsin jõudsalt kaalus juurde... aja sisse jäi ju ka jõulu- ja aastavahetuse nuumamine...


...vahepeal sai siiski tehtud ka üldfüüsilist trenni ning tõsist massikogumist tehtud...


...kõvasti valku söödud ning mitte tähele pandud kurikavalaid plaane, mis rotil olid tekkinud seoses minu toitumisharjumustega... OMG! Halp!


Õnneks piirdus ta ainult paari viiluga!


STOP THE MURDER!

Igatahes need intsidendid panid mind tõsiselt mõtlema ja kaal, kus ma praegu olen (whopping 73,5 kg) on minu jaoks liiga suur. Tunnen ennast pisut kohmaka ja aeglasena. Seega üks olulisematest hetkeesmärkidest on korrastada oma toitumine selliselt, et visata kogu saast välja ja hakata pisut reguleerima aegu ja koguseid millal söön. Tarbin palju vedelikku. Hakkan taas pidama toitumispäevikut. Kui keegi tahab TÄPSEMALT teada, siis tehke kommentaarides häält -vaatab, mida tegema hakkan. Igatahes plaan on võistelda maikuu alguses Eesti Meistrivõistlustel Brasiilia Jiu-Jitsus kaalus -70 kg (kaalumine koos kimonoga) ning teha seda nii et ma EI peaks metsikult kaalu võtma. Teine idee, mis mul juba mõnda aega peas on tiirelnud, on joosta sügisel üks poolmaraton.... hmm... vaatab. Ja siis on veel palju igasuguseid asju. Palju asju. Multitasking oskus saab tõsiselt proovile pandud. Anoh. Sellised need asjad kord juba on.

Laters.

6 kommentaari:

Kaarel Nurk ütles ...

Väga humoorikas piltkoomiks. Oleks raske ainult sõnades edasi anda.

Anonüümne ütles ...

jrx foorum vajab sind :D

Põim ütles ...

mina (nagu tavaliselt) tahaksin küll TÄPSEMALT teada.

Jorks ütles ...

Soon my minions... soon...

Anonüümne ütles ...

jorks, kohutavalt edev tüüp oled ikka

Jorks ütles ...

anonüümne - mul on üks uudis sulle veel, vesi on märg...

ja vbla üks asi veel, mida sa ehk kuulnud ei ole, sest see on nii värske: Maa on ümmargune.