neljapäev, 1. märts 2007

Sinusoid e. kõik ei saa alati minna hästi

Paraku peame tõdema, et elu ei lähe ainult ülesmäge. Eelmisel nädalal sai meile osaks valus üllatus. Priit andis meile kogu aeg teada, et treening Tallinnas läheb suurepäraselt ning vorm üha paraneb. Ning siis astus ta saaliuksest sisse sellisena:


Nagu misasja? Kes on see Don Carlos küsisime meie algul? Mida TEMA MMA trennis teeb? Ning MIDA teeb MMA trennis mees, kellel on selline massiivne erektsioon? Mehine küll, ent sellised asjad ei kuulu treeningsaali vaid AINULT erruläinud MMA-faiterite (sest aktiivsetel on ju üldiselt no-sss... programm) magamistubadesse, mullivannidesse, autodesse, Armani poe proovikabiinidesse jne. jne. ning loomulikult ilusate naisfännide kaasosalusel. Kui selgus, et tegemist on Priiduga, keda lihtsalt Pealinna ööelu oma embusesse oli haaranud koos kõigi seal (teate küll mis elu pealinnas käib) peituvate ahvatlustega, siis ei jäänud meil üle muud kui pead vangutada. Sugugi ei parandanud tuju ka Priidu pidevad kommentaarid selle kohta KUI ilus meik tal ikka on.

See oli raske hoop arvestades seda, et ka Tartu tiimis ei ole asjad sugugi roosilised. Arvestades, et Tartu tiimi jaoks pole järgmise võistluse kuupäev paigas ning metsikuid viimase võistlusega teenitud võidusummasid, siis pole treeningud olnud sugugi nii regulaarsed ja intensiivsed kui meile tüüpiline. Oleme pisut langenud lõõgastumise ohtlikkusse auku ja tulemused on näha: siin on üks viimaseid pilte:

Vasakul siis Jorks ja paremal Ott keepin' it real! Nagu näete, siis Oti liikumine absoluutkaalu suunas läheb päris edukalt, ent Jorks on päris kokku kuivanud:( Ja mis see on tema käes? SIGARETT! Küsite kuidas nii võib? Suits ja sport ei käi ju kokku! Kahjuks pole keegi päris täiuslik. Isegi Jorks mitte ja peo käigus otsustas tema, et kui pidu siis pidu ja selle suitsuasja peab ka ikka ära proovima. Õnneks sai ta oma veast kiiresti aru ning pildile ongi jäädvustunud see kuidas ta peale esimest (ja viimast) mahvi köhides õhku ahmib. Nii et lapsed ja teised blogilugejad: DRUGS ARE BAD MMAKAY! Suits ei ole üldse cool ja taff! Trenn on palju parem.

Õnneks saadi ühiselt aru, et asjad on mädasti, põhi on käes ning taas tuleb hakata liikuma mööda sinusoidi ülespoole.

Seepärast saigi koos tehtud mõned korralikud trennid, alustatud ka üldfüüsilise treeningutega (vahepeal oli jõu saal täiesti unarusse jäänud) ning maha peetud üks õige MMA stiilis pidu ja vaadatud Pride 33'e (mis oli väga hea MMA-event muideks, mitmed matšid on YouTube's saadaval - vaadake). Väike alkohol oli ka lubatud (aitab peale ränka treeningut lihaseid lõdvestada) ning kõik see kokku andis Priidu vormis juba tuntava muutuse - järgmisel hommikul oli ta selline:

Tippvormini on veel palju minna, ent areng võrreldes eelmise pildiga on tohutu! Nüüd on millele, hakata edasist ehitama ning võistlusteks saab Priit kindlasti tippvormi! Ükskõik mis hinnaga - kasvõi jälgime teda 24 tundi ööpäevas, ent Don Carlos on nüüdseks minevik!

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma usun teisse, Tartu võimsad pingud! Ma nägin ühte filmi ühest ohtlikult sarnasest tüübist. Don Juan oli tema nimi, ja ta ei saanud terve filmi lõpuni aru, et ta võiks olla keegi muu kui Don Juan. Kuigi teda veendi selles pikalt ja korduvalt. Tõsi, tuleb tallegi au anda, omamoodi taffness.

Jorksi ja Oti "vets-kõuuuts" pilt - eriti nunnu! Just-just, drugs are bääd, druzja are guud, koos saab pahedest üle. Ka Don Carlose omadest.

Jüri ütles ...

Priit, vaata ette! Kui peksa saad siis saad peksa!

mia ütles ...

siis pole peksasaamist vaja karta, kui ta don carlosena ringi astub. on suur tõenäosus, et tal õnnestub vastane sellisesse hämmingusse viia, et too hetkeks pea kaotab, ja see on õige hetk rünnakuks.

Jüri ütles ...

kui lätlane pea kaotab siis see on tegelikult halb. ei saa teha kägistusi, rämedat mollipeksu, isegi kuninglik armbar on raskendatud.

Anonüümne ütles ...

update'i update'i!

Jüri ütles ...

piand pöjjalt anonüüm ja updeitida saad sa ilmselt alates esmaspäevast.

Jüri ütles ...

mia, muide, ma ei tea kas sa olid pühal üritusel, aga lätlane püüdis tõepoolest pead kaotada...
nimelt siis kui ta oli trianglis sees ja tekkis oht ringist välja pudeneda ja kohtunik tõi nad ringi keskele ja lätlane püüdis pead (trianglist välja) kaotada.

noh, priit oli suuremeelne - lasi tal seda teha ja tegi lihtsalt uue triangli.

mia ütles ...

jaah, priit on sel juhul tõesti suuremeelne härrasmees. aga võitjad võivad seda endale ju lubada ka.