neljapäev, 25. jaanuar 2007

videomaterjal bob'ilt

nii. siin on I video. oti ja ainari matšist. ott on see valgete pükstega paksuke.

http://www.3dtreening.ee/videod/BOB_ott_vs_ainar_320.wmv

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

oti matš, tase. (et üks gnp-ga kogemus juba seljataga, pole enam vajadus omaette?) ;)

täiesti omaette põnev osa videos on priidu/jorgeni kommentaarid :) .. eriti need salapärased "oma mäng" ja "enda kägistus" :D

aegajalt kui olen mõnele tuttavale rääkinud või mõnda klippi bobist näidanud, siis olen ka korduvalt toonud võrdluse jorgeni vastase (vist oli nimeks marko) ja eriku käitumises käelukku jäädes. tea, kui palju on küsimus treening-hoiakus, egos, tarkuses ja kogemuses, aga õuntsi valik tundub igatahes kordades mõistlikum.

Anonüümne ütles ...

Minu valik tulenes soovist võistelda juba lähiajal uuesti ning samuti ka soovist, et mu treeningud mööduksid edaspidi võimalikud valutult ja ilma vigastuseta. Juba ettevalmistuse ajal oli mul palju probleeme küünarnukkidega ja nad segasid treeninguid, neid vigastada mingi põhimõtte pärast ma ei soovinud. Marko kohta ma ei tea, temal võivad olla teised põhimõtted ja prioriteedid.

Anonüümne ütles ...

mis paksuke? nonono :)
ott on matšiks kaalu hoopis maha võtnud:P
teiselt poolt, võrreldes karlsoniga .. :)

Jüri ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Jüri ütles ...

muidugi on ta paksuke - väike, valge, pehme ja pealtnäha täiesti ohutu.

loe varasemaid sissekandeid siinsamas blogis ja sa saad aru, et see on osa mmast. ei tohi välja näha liiga ohtlik ja karm. (või on see ainult jorksi ideoloogia?)

mia ütles ...

õuntsi valik on tõesti mõistlikum. kurb, et ma nii mõistlik pole. tundub, et mu valul on aeg-ajalt natuke pikad juhtmed ja minul halb mälu. kehv kombinatsioon.

Jüri ütles ...

sa, mia, oled ikkagi minu alter ego vä? kas mul on sel määral lõhestunud isiksus? või on neid äraneetud lollpäid kes tekitavad endale teeseldud tafnessiga vigastusi tõesti rohkem kui ainult mina?