neljapäev, 4. jaanuar 2007

Uni? MMAGAMINE! (jorks)

Tänase postituse teema on uni. Iseenesest on uni väga tähtis. Sest kui ei maga siis väsib ära. Ja kui väsinud oled, siis ei jõua trenni teha. Ja lihas ei kasva. Ja mis mma faiter sa ilma lihasteta oled?

Teisest küljest kui palju magada, siis ei jõua trenni (jõusaali) üldse. Ja lihas ei kasva. Ja mis mma faiter sa ilma lihasteta oled?

Surnud ring?

Ent raskused on selleks, et neid ületada. Selleks, et kõik oleks optimaalne, tuleb lihtsalt võimalikult vähe tegeleda muude asjadega! Sellejaoks koostasin ja realiseerisin aastalõpupuhkuseks hiilgava plaani, mis töötas suurepäraselt. Aasta viimastes trennides väsitasin Oti ja Õuntsi totaalselt ära. Ise käisin kähku peale viimast trenni duši all ning siis kui esimesena garderoobi uksest väljuma hakkasin, siis ootamatult hakkasin unelaulu laulma. Tulemus oli järgnev:

Great success! Nii hea on olla tiimi treener ja mästermaind. Ise mõtlesin, et käin ikka vahepeal korra kodus ära, vaatan rakette ja asju. Noh nagu ikka aastavahetusel kombeks. Kellelegi türpi ei saanudki panna ainult, lootsin, et äkki õnnestub - oluline osa fightprep'ist ju. Siinkohal soovitan kõigil tõmmata selline ÜLI KÕVA film nagu "Tulnukas" Link on siin:
http://tasku.kazo.eu/tulnukas.avi
Päris head kaklusstseenid! Peaaegu nagu MMA, ainult, et labidatega!

(Vidjoguugli link kah.)

Igatahes. Kui ma teise jaanuari hommikul trenni naasesin, siis avanes mulle selline ideaalpiltpilt: Õunts just tegi mati peal silmad lahti ja Ott magas ikka nagu kott. Sõna otseses mõttes. Vaesed mehed. Nad olid 48 tundi jutti maganud. Vahepeal korraks ärganud, et trenniriided selga panna ja siis uuesti kustunud.





Ott on armas kas pole? Eesti MMA esinumber ja postripoiss. Aga tal on hea süda - vaadake kuidas ta nendest poksikottides hellalt kinni hoiab. Kindlasti näeb unes kuidas ta lebab enda vastase peal ja lämmatab teda rinnakorvi-näkku-surumis-kägistusega.



Vaadake ka lähipilti Oti näost:
Super sweet! Otile hakkavad vist küll peale matši küll kõik naised ligi ajama ent tulutult. Naistele pühendab ta aega alles siis kui ta kunagi loobub võitlemisest - hinnaguliselt umbes siis kui ta on 60. Nii et sinna on veel aega. Aga fännid - ärge kõhelge vaid oodake - kannatuses peitubki tõeline armastus.
















Kuna uue aasta algus, siis võtsime asja kergemalt tegime koos ainult - pingviine. Koos liikumisega. Suurt midagi muud ei jõudnudki tollel õhtul aga sai süsteemi käima jälle.


Ja nii mööduski see trenn. Lõpus surusime veel natuke rinnalt. Ei midagi erilist täna. Ei midagi keerulist. Lihtsalt PUHAS vormi ettevalmistamine. Ka see läheb hästi, sest saalist väljudes nägin sellist asja: Uni on tähtis!

Ilusaid unenägusid kõigile (kell on pool kolm öösel) - ma lähen ka magama.

Kommentaare ei ole: