reede, 22. detsember 2006

Treeningust: esimene sissekanne

20. jaanuari l toimub Saku Suurhallis üritus Battle ON the Baltic (edaspidi Bob). Indeed. See on mma üritus. Veelgi enam, see on ultimate mma üritus, kus ei ole selliseid mökudele mõeldud reegleid nagu seda, et liigestesse löömine võiks keelatud olla või maaslamajale jalaga pähe astumine. Kahjuks lõid korraldajad mingi piiri ees vedelaks ja hammustamine on keelatud:( ja kubemesse löömine ka. Muidu saaks teha nagu Joe Son. We love Joe Son! (Kes ei tea, kes on Joe Son, siis vaadaku seda videot http://www.youtube.com/watch?v=5N9eRehnMiY Joe Son on MMA ajalugu ja ajalugu on tähtis!)

Igatahes, Bobil on kaheksa mehe absoluutkaalu mma turniir, kus peaauhind olevat 60 tonni! Woah. Kahjuks ei võistle seal ühtegi eestlast, sest kõik on nii väiksed (meie ka:( Peab rohkem jõusaalis, käima, siis järgmiseks aastaks võibolla oleme suuremad ja saab ka 110-120 kiloste meestega madistada. Õnneks on öeldud, et võistlustel verd testitakse ainult selle jaoks, et HIVi või hepatiiti poleks, aga igasuguseid aineid (köhh-STEROIDID-köhh) ei uurita. Nii et absoluutkaal siit me tuleme!

Lisaks kaheksameheturniirile on siis ka kolm superfighti, kus võistleme meie ehk siis:

Ott, tema on maadlusvõlur. Parterikaitse on tal hea. Rinnalt surub 45 kg. Tiimi tugevaim.

Õunts, taei-poksi-spetsialist. Tema üks jalg saadab Siberisse. Rinnalt surub 42 kg.

Jorks, tsui-tsitsu ekspert. Ta võitleb ainult selili maas olles. Rinnalt surub 40,5 kg (aga ta on tiimis kõige väiksem ka).

Aga me töötame nende numbrite kallal! Olles ise teadlikud sellest, et jõusaal on meie tiimi nõrk koht, teeme me sellest võistluste ajaks enda tugevuse! More power to us!

Detailsemad võitlejaprofiilid ja treeningprofiilid järgnevad varsti.

Seni ostke piletilevist pileteid, et meid vaatama tulla!

P.S. Seoses Bobiga meenub selline lugu:

Kuulsal bluusimuusikul B.B. Kingil oli tulemas juubel ning tema naine otsustas sünnipäevaks talle midagi erilist teha. Nimelt, laste enda kannikate peale tätoveerida B.B. initsiaalid. Asi tehtud, siis kui juubeliõhtul B.B. kontserdilt naases ootas naine teda alasti magamistoas pepu kenasti ukse poole, et B.B.'d üllatada. B.B. astub sisse, hämmeldub hetkeks ning siis küsib: "BOB? Who the f*ck is BOB?!?"

Word. Ilmselgelt ei olnud B.B. kunagi Eestis käinud.

7 kommentaari:

mute ütles ...

milliste lööklausete või plakatitega tasub bobile teid toetama tulla?

Jüri ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne ütles ...

bb king käis küll eestis, aastal 1996 vist.

Anonüümne ütles ...

plakateid polegi vaja. lihtsalt võidutants tuleb selgeks õppida. ma usun, et tiim näitab hea meelega ette, kuidas see pingviinitants käib. lubasid ju videogi üles laadida. oleks üsna efektne, kui terve tribüün pingviinide kombel sünkroonis paterdaks ja võitja nime soiuks - ott, õunts voi jorks.

Anonüümne ütles ...

kui joe'l oli josondo, siis teil on...?

Jorks ütles ...

meil on yo-sal-do ning em-me-ma-do

Anonüümne ütles ...

tegelt nagu alla 50-ne ei lükata on võistlussportlasel päris piinlik, mul üks sõber lükkab 85 ilma põrketa ja ta ainult pool aastat teind, kuid tal bläkk-out tuleb siis kakleb ka päris hästi, võitluskunstid bläkk-audi vastu ei aita, katadega klubis rokib aint tantsupõrandal