reede, 29. detsember 2006

24 h puhkus ja pildimaterjali (jorks)


Orkut oli pikka aega maas! :S Tartu tänavad olid juba täis rahutuid vilavate silmadega inimesi, kes käisid ringi justkui midagi otsides. Vaatasid sulle vilksamisi otsa ja ilmselt mõtlesid: "Hmmm... kas ma klikkisin ta profiilil? Kas meil ühiseid sõpru on?" Ent samas lõid pilgu maha ja kõndisid kiirel sammul vaikides edasi...

Aga nüüd on ootus läbi. See on tagasi! Oh, joy! Mul jälle on millegi juurde trennist naaseda!


Mäletate, oli juttu sellest, et Eriku parem jalg saadab Siberisse? Nu vot tak. See see jalg ongi. Eile saime just teada, et Õuntsi vastane on hoopis üks lätlane. Julge poiss. Ta on väiksem kui Õunts, raudselt rinnalt surub ka vähem... Kas ta tõesti arvab, et tema kuues varvas aitab siberisse-saatva-jala vastu?

Täna oli hommikul vahva trenn, ent anname hoopis sissejuhatuse meie individuaalsetesse toitumiskavadesse. Meie tänased trennieelsed hommikusöögid:

Ott: Eimidagi.
Jorks: Valgusheik.
Õunts: Ibumax

Eile õhtul oli ka vahva trenn. Postrite jaoks oli vaja pilte ja seega käis meie hea sõber Kaarel pilte tegemas (Kaarli superb fotoblogi leiate siit: http://thesupersnap.blogspot.com), et NÄIDATA teile, mis toimub ning Õuntsist oli Bobi plakati jaoks pilti vaja. Siin on see pilt:

Päris badass kas pole! See, et ülemine osa peast on puudu see on suva. Mmaakal pole peaga niikuinii midagi eriti teha, sest praegu on peaga löömine keelatud:( Need kes Õuntsi tunnevad - imestate, et tal järsku nii ilusad kõhulihased on? See on väike fototrikk. Nimelt seisan mina tegelikult õuntsi taga ja venitan naha tema kõhulihaste peal pingule, et need ikka ilusasti esile tuleks. Nii tehaksegi ilusaid reklaamfotosid! See foto saadab ikka tõsiselt sõnumi, et: "I'ms gonnas knocks yours latvians sorrys asss backs tos Ventspilss!" Ole hirmul, lätlane!


See pilt on tehtud täna hommikul vahetult enne trenni. Ott on just ärganud (sellepärast ta ei söönudki midagi, et ärkas viimasena). Minul on juba valgusheik joodud ja valmis kohe treenima asuma. Miks Õunts Oti all on, seda ma ei tea. Nagu näha, siis kui tehnikatrennide vahepeal on ainult 12 h, siis me ei vaevu vahepeal üldse saalist lahkuma. Rääkimata pisiasjadest nagu pesemine või kinnaste, hambakaitsmete ja kubemekaitsmete ära võtmisest. Aga nüüd on käimas (see on poole peal täpselt) 24 tunnine puhkus ja sai koju tulla (blogi kirjutama). Homme hommikul on vahva jooksutrenn ees ootamas (rinnalt surumise kõrval on jooksmine ka väga tähtis - kui peaks tugevam vastane olema, siis saab teda eest ära jooksmisega ju ära väsitada). Seega praegu ma puhkan - söön, shokolaadi (äriidee: Ibumax shokolaadis!), lähen vanni üle nelja päeva ja joon õlut valgupulbriga. Teised tiimiliikmed puhkavad ka. Rääkisin just ka Õuntsiga... ta ka ei õpi kunagi - kurtis, et unustas peale Horse Poweri määrimist käed ära pesta ja siis pärast vetsus käimist oli kuidagi imelik olla. Aga samas ma tean, et vapper nagu ta on ei lase ta end sellest heidutada. Õunts on meil tiimis kõige positiivsem.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

horse power ja õuntsi halb mälu: maybe it was deliberate? talle ju meeldib kõike katsetada :p kuuma- ja külmalained võivad päris ergutavad olla. pluss, hp hoiab putukad eemal. nii on pudelil kirjas. vb erik lihtsalt hoolitseb oma tervise eest. you never know.