reede, 22. detsember 2006

Jehhuu.

Lõpuks ometi on üleval mmapenguins blog. See blog on sellest, kuidas raskesti elavad ja veel raskemini treenivad Tartus tõelised mma võitlejad. Kes veel ei tea, siis mma on pmst nagu näopeks. Fait klaabi oled näind jah? Vot see see ongi. Aint fait klaabis olid nad sellepärast mufid, et nad ei käinud piisvalt jõusaalis. See eristabki mma'd lihtsalt peksmisest, see ongi see, mis teeb mma'st spordi - jõusaalis peab ka käima.

Miks pingviinid? Sellepärast, et see on üks meie treeningu fundamentaalseid aluseid.

Treenides ühes avalikus kohas leidsime (ilmselt oli tegemist saatusega) radika pealt kellegi sinna unustatud treeningkava - nagu ikka istessetõusud, kätekõverdused, ja lõpetuseks (trummid ja trompetid) oli seal kirjas nii (kirjaviis muutmata): "Pingviinid 3x20, koos liikumisega".

Tundsime, et meid on hellast kohast puudutanud Jumala Sõrm ja kohe lisasime selle ka enda treeningkavasse. Nüüd on "pingviinid" (meri)lõviosa meie igapäevasest rutiinist (oodake videot).

Lisaks sellele on pingviinid lahedad ja nad söövad päev läbi kala. Kalas on palju kreatiini. M.O.T.T.

P.S. Kõik siin blogis jagatavad treeningnõuanded on rangelt meelelahutava sisuga. Meie tiim (Jorks, Ott, Õunts) ei soovita kellelgi neid asju mis meie teeme kodus ise järgi proovida - me oleme ikkagi professionaalid ju. Kui keegi tahab täpsemalt osa saada sellistest asjadest rääkige meiega ja liituge meie tiimiga, aga kui te omapead sellega eksperimenteerite, siis meie ei võta tulemuste eest mingit vastutust. V.a. juhul kui need tulemused on mõõdetavad teie rahalises tulus. Sellisel juhul me võtame protsenti.

Kommentaare ei ole: