kolmapäev, 6. august 2008

Ott rebis ja tõukas

Ott rebis ja tõukas täna elus I korda (enne seda oli üleeelmisel nädalal kerge tehnikatreening olematute raskustega).

Rebimine: 60 kg päris hea tehnikaga. Rohkem ei pannud peale kuna tundsin, et edasi hakkaks tehnika lagunema. Rebisin splitiga (st hüppasin ühe jala ette ja teise taha kangi üles rebimise hetkel).

Tõukamine: 65 kg normaalse tehnikaga. Rohkem ei pannud peale kuna tundsin, et edasi laguneks tehnika koost. Rinnale võttes tegin kerge küki ning kätele tõugates jällegi split. Varem olen ilma tehnika (see ei tähenda, et ma olen nii kõva mees, et tehnikat pole vaja vaid et poollolli peaga lihtsalt võtsin kangi ja tegin kuidas oskasin ning ei lasknud räbalal tehnikal end segada - õnneks proovisin sedasi vaid paar korda ja enda lõhkumiseni ei jõudnud), küki ja muude imeviguriteta võtnud rinnale 80kg ning surunud tõukega ka 80kg.

Tunne on hea - edaspidi kui raskused natuke suuremaks lähevad, siis panen kahe päeva peale - ühel päeval rebimine, teisel tõukamine + juurdeviivad harjutused.

Selline trenn iseenesest on mõnus lühike. Soojenduse ajal on rohkem tööd kuid hiljem 1-2 pingutust ning 2-3 minutit puhkust (mis kokku võrduv ca 30 sek tööd + 2-3 min pausi) :) Unistustetreening erialaste treeningute kõrvale (kus on 3 min tööd ja 1 min pausi) :)

Sellise treeninguga tundub reaalne, et olles vahepeal natukene tehnikat arendanud kulub marjaks ka kunagise jõuhiilguse taastamine.

Kommentaare ei ole: