laupäev, 28. juuli 2007

Tulevatest võistlustest.

Palju on olnud kõlakaid uutest võistlustest. Jah. BoB oli jaanuaris. Siis lubati meile võistlust mais. See jäi ära. Siis lubati meile võistlust juunis. See ei toimunud. Siis pidi olema võistlus juulis, ent see ei saanud erinevatel põhjustel aset leidma. Ei, augustiks ei lubatud mitte midagi. Septembriks on meile pakutud ühte väiksemat võistlust Eestis, kus me ei osale, sellepärast, et makstakse liiga vähe. Las see jääb siukeste amatöör-avantüristide esimeseks proovikiviks, nagu see seni on olnud (köhh-Priit-köhh) – kes teab, võibolla mõni uus ja salapärane tiimiliige astub seegi kord seal ringi. Aga septembris toimub üks võistlus LÄTIS (jah, Lätis!), kuhu meid kutsuti. Jah, meile helistati ja meid kutsuti. Eks näis. Igatahes lubati mingeid Balti tiitlivöid ja normaalset tasu. Ei kujuta küll ette, millega nad meile seal Lätis maksavad – kas härjanahkades või merevaigus... võibolla puidus? Selle saab pärast Rootsi eksportida... Igatahes kui kogus on normaalne, siis läheb asi käiku.

Massiperiood jätkub!



Ühtlasi oleme jõudnud ka ärimaailma. Jaapanis on tootmisesse ja turule tulnud meie tiimi special tooted:

Esiteks siis see spetsiaalne MMA ja multifunktsionaalne õli, mida saab enne matši olulistesse kohtadesse peale määrida. Nagu vanasti Kreekas nohh.

Ja siis loomulikult uued ametlikud tiimi fight-shortsid, mis ka fännidel lubatud soetada ning kanda (loomulikult kas AINSA või siis äärmisel juhul lihtsalt kõige pealmise riietusesemena) kodus, koolis, tööl, ametlikel vastuvõttudel. Jaapanis (võitluskunstide põhimaal) on see juba laialt levinud, ma arvan, et on aja küsimus, mil need Eesti turule jõuavad. Ma arvan, et varsti on käes ka aeg, mil Eestiski presidendi vastuvõtul muutub see aktsepteeritud ning laialt levinuks riietusesemeks. Mäletate kuidas alguses rahvariietes tüübid vastuvõtul laineid lõid? Nüüd on see juba tavaline. Ühesõnaga, need püksid, need on uus rahvariie!

Ja close up...

Siinkohal MEGARESPEKK Helenile, kes need pildid JAAPANIS tegi. SAMONUKRYU!

Peace out!

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Lätis makstakse teile loomulikult KILUDES (mis nad meie vetest on varastanud loomulikult;)).

¤

Anonüümne ütles ...

:D kuidas me ise selle peale ei tulnud

(retooriline küsimus)

ailen ütles ...

haa
mul on sellised halli värvi

Jorks ütles ...

Great success! Kaup levib ka Eestis!

Jorks ütles ...

ailens exist;)

Anonüümne ütles ...

natuke offtopic ...

t2nud jrx UGs oleva postituse eest!

Jorks ütles ...

Sõprade jaoks alati Priit:)

ailen ütles ...

eino, muidugi ma olen olemas...

Anonüümne ütles ...

mmaaväline tsivilisatsioon!