esmaspäev, 19. veebruar 2007

MMA MMAARJAMAAL...

Hei hoo, hei hoo, käib töö ja vile koos...

Tere kõik agarad blogilugejad, kes möödunud päevade jooksul in kindlasti meeletult tafnessi saanud üha vaadates ja vaadates siia iga päev, võibolla koguni iga tund ning nähes, et uut postitust ei tule ega tule. Nüüd ootamine on läbi!

Klõps. Tänu teile mu sõbrad, juhime me edukalt Bamboocha pildivõistlust ja võimalused võitmiseks on väga head. Panen ka siia nautimiseks suuremas formaadis kõik võistluspildid.
Mmm... Ott... nagu impressionistlik mmaal kas pole?

Elu on karm - eriti sidrunite jaoks. Nagu öeldakse - väikesed vargad ripuvad võllas, suured sõidavad tõllas. Ma loodan, et kõik lähevad valima.

Inimene on multifunktsionaalne - korraga mahl välja KAHEST sidrunist!

...smack dat... gimme some more... smack dat... 'till you get soo... Teate seda laulu? Ei tea? Te ei kujuta ette kui tõsiselt teil on vedanud...

Peale selle kaadri võtmist pillas Ott mind tõepoolest plärtsi sidruni peale ning sai tõestatud, et tegemist on äärmiselt efektiivse mahlakättesaamisviisiga. Ainus mis mõistatuseks jäi on see, et kuidas pärast mahla minu juustest kätte saada. Vähemalt jäi neile hea lõhn.

Need, kes BoB'i vaatamas käisid - ma arvan, et see on teile tuttav pilt. Eks see ongi jorksi leivakas kui jälle madinaks läheb. Ta on väidetavalt seda efektiivselt ka tänavakaklustes kasutanud (üks kord Atlantises).

Hetkel on tiim ülihõivatud. Kõik nädalavahetused kuluvad Priidu pidevale peksmisele. Nädala sees on kõigil tiimiliikmetel kool. Võib küll jääda mõistetamatuks, et miks tiimiliikmed ikka veel haridusteed tallavad (milleks haridus, kui on olemas MMA?), ent tegemist on salakavala ja ennastohverdava plaaniga õõnestada süsteemi seespoolt! Olles infiltreerunud ülikooli on võimalik otse selle ridadest värvata uusi jüngreid MMA-ristikäiku ning samas külvata haridussüsteemis üldist segadust. Kui õppejõud peab parandama eksamitööd, kus igaks vastuseks on kirjutatud EMM-EMM-AAA, siis see paneb ju mõtlema eks. Jorks on jõudnud sisse imbuda eriti kõrgele tasemele ning koguni töötab Ülikoolis laborirotina omades ligipääsu ka juba kõrgemale – teaduse – tasemele. Kuid ka see pole veel kõik! Mäletate üht meie jõutreeningumentorit Andreazt fitness.ee foorumist? Tema esines seal sellise avaldusega:


Andreaz
post 18 Feb 2007, 22:15
Post #30


Tegija
****

Group: Kasutajad
Posts: 434
Joined: 25 January 06
Member No.: 6 200



QUOTE(veinikaarija @ 18 Feb 2007, 15:47) *
Miks peab tal kaal 100 kg näitama?


see ju õige mehe kaal. muidu ei anna mehemõõtu välja, poiss alles

Seega on asi kindel! Me oleme kolmekordistanud tabitava valgupulbri kogust ning kahekordistanud jõu saali treeningute arvu. Ei anna enne alla kui sada kilo käes! M-M-A on ju Mehiste Meeste Ala ja kuis saame me lubada, et me oleme mingid pisikesed ebamehised poisid?

Sellega seoses annan teada, et blog läheb mõneks nädalaks puhkusele, et saaksime mõnda aega paremini keskenduda päriseluasjadele. Aeg-ajalt ilmub siia võibolla apdeite seoses Priidu pimpimisprotsessiga ning sellega, kuidas ta ettevalmistus läheb. Samuti jooksev-lakoonilist uudisinfi meie tiimi ja/ehk Eesti MMA kohta ning selle kohta, kuskohast ja kuidas saab näiteks 18. märtsi üritusele pileteid. Aegajalt võibolla ka mõni fotoklõps või videolõik.

Kui teil on meile midagi öelda e. enda tunnustust ja fänlust avaldada, tahate ka MMA’d teha, meie tiimi sponsoreerida või lihtsalt meiega kohvi jooma minna, siis kirjutage meile aadressil mmapenguins [ät] gmail.com

Stay tough! (and beautiful)

6 kommentaari:

Jüri ütles ...

kas Jorksiga saab apelsinimahla ka teha? mis jõudlusega ta on? ma tean kedagi kellel on mingit mahlapressi vaja.

Jorks ütles ...

Jorksiga saab isegi arbuusimahla teha.

Üksikindiviidi jõudlus on üsna väike (ent kvaliteetne) - nagu rohkem selles stiilis, et hommikul klaas värsket mahla pigistada. Samas kui terve tiim võtta, siis on juba päris kobe see kogujõudlus...

mia ütles ...

hmm, kas see poleks mitte lahendus te rahamuredele? sponsoreid võib ju lisaks otsida ja neid ehk leiaks ka, ent ise (mahla pressimise) teenust pakkuda on ikka kindlam ettevõtmine. ja saaksite selle priidu treeninguga siduda. küll te välja nuputaks, kuhu ja kuidas mahla pressimine tema päevakavva sobitada.

Jüri ütles ...

tööstuslikke koguseid teiega ikka ei pressi ja hügieeniküsimused tekivad ka.

ilmselt võiks te toota eksklusiivseid estsmuutisid.

Jorks ütles ...

mma smuutid!

Anonüümne ütles ...

hey guys olin taitsa surprised , kui find out et mei leestis on inimesi huvitatud MMAs! lahe on, kas on mingi foorum voi koht ee netis kui koik mma huvukised voivad kohtuda?

andke teada ! tothefrance@yahoo.com