neljapäev, 8. veebruar 2007

Breaking news!

Mäletate Priitu? Seda keda me putitasime? (kes ei tea millest ma räägin, lugegu blog algusest peale läbi). Priit võistleb 18. märtsil EM-EM-AAAA's üritusel Fight Night 2. Ja kes on ta vastaseks? Seesama lätlane, kes möödunud korral meie käest pääses. Haha!

Sellega seoses läheb lahti veel tõsisem putitamine, mille merilõviosa võtavad mmapingviinid oma kätesse. Olge valmis varsti nägema Priit 2.0 Vista versiooni!

Stay tuned for more!

(ühtlasi peaks nüüdseks oleme kõigile ka kohale jõudnud see, et värskeimmate, põrutavammate ja KKRRREEISIMMATE MMA uudiste jaoks on see blog see koht kuhu tulla)

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aga kuidas MMA mehed koogi jaoks pähkleid purustavad? http://www.yliopilasleht.ee/1578

Jorks ütles ...

Haha:) MMA meinstriimi!!!

Anonüümne ütles ...

mihkel on vahva mees. tal on veel lootust ;)

Anonüümne ütles ...

Yeah! Priit saagu putitatud! Olen veendunud, et Erik annab endast paljugi, et anda oma kustumatu panus. (Kustumatu Läti poisi mälust, loomulikult!)

Meinstriimi jah! Mul on selline tunne, et tegelikult oleks täitsa lahe, kui keegi võtaks päris rahulikult ja südikalt meedias sõna MMA kohta .. mul tuleb praegu pähe kaks asja, millele rõhumine võiks lahe olla. Esiteks astuda natuke (sõbralikult) varba peale Olümpia-aladele nagu poks, judo, maadlus, noh kickpoksist ja sportlikust karatest jms võib ka rääkida, aga need pole nii tuntud. Et siis selles mõttes varba peale astuda, et minna nats kaugemale kui öelda, et "vaadake, seal on ka valuvõtted või löögid või kägistused", vaid nö kergelt väljakutsuvalt, et vaadake, MMAs on kõik ühendatud.

Ja teine point võiks olla mehed. Maskuliinsus kui selline. (Kui hästi väljendada, siis tõmbab kindlalt palju tähelepanu ja diskussiooni!) Et meie ühiskonnas on maskuliinsus elustiilide tõttu veidi taandumas ja see on kõik täiesti arusaadav, kuid siiski on mingid soospetsiifilised (ürgsed?) huvid ja vajadused jms. Ning siin on The Ultimate asi, tänapäevaseid norme arvestav ja sportlike reeglitega jms. Aga miski üdini meestele, miski mis on põnev ja mitmekesine (vihje neile olümpiaaladele) ning läbinisti mehele .. Mehele! Mehele kui Sõdalasele, Mehele kui Võitlejale, Mehele kui Juhile (kes tõestab teistele ja ka iseendale oma väärtust füüsilises reaalsuses).
Ja muidugi see Jorksi muside jutt sinna juurde, et paljud naised austavad selliseid mehi ka väga ;)
See aukõne oli siis MMA meinstriimimisest, eksole.

Loomulikult on ju palju lihtsalt harrastajaid ja nende hulgas ka naisi jne, et selline põnev võitluslik sport, aga siiski sõbralik ja respektiga asi. Aga see viimane võib olla siis näide elust, et asi pole ainult käe teisele sisse pistmine ja temaga põranda tagumine.

Anonüümne ütles ...

WOW mis uudis :) edu sulle Priit!!! Krdi kahju et ma neid vöistlusi jällegi ei näe :(

Anonüümne ütles ...

see viimane oli Helin kes kirjutas