neljapäev, 23. august 2007

It's training men... hallelujah... it's training men... again...

Andestust, et ei ole vahepeal pikalt postitanud. Aga üldiselt ma ei salli bloge, mille enamus postitusi on sellised, et "sõitsin täna bussiga. pakkusin istet. istetpakkumine on tore. pärast seda maitses jõhvikakohuke eriti hästi." Seega üritame siin blogis selliste hulga hoida miinimumini.

Nonii... First things first:

20. september toimub Saku Suurhallis üritus Fight Gala 2, mille absoluutseks õhtu naelaks on kaks MMA-matši, milles osalevad pingviinitiimi liikmed. Ebatäpsem info selle kohta siin. Kõige täpsem ja värskem info selle kohta, mis puudutab MMA'd seal jookseb siia blogisse. Kui keegi tahab natuke odavamaid pileteid kui Statoilis või Piletilevis, siis annab ka organiseerida.

Matšid siis on:

Lauri "Sonic" Ülenurm (Team Scared & Paranoid /mmapenguins) vs. Ivars "Keegis Lätlanes" Krauklis @-66 kg (ei see ei ole mingi õel nali lätlaste S'ide kulul, selle tüübi nimi ONGI Ivars Krauklis)
Ott "Trouble" Tõnissaar (Team Scared & Paranoid /mmapenguins) vs. Dmitry "Keegis Lätlanes Kelles Priidus Kõrvalukus Veels Väheks Jäis" Šipulin @-77 kg

Üks MMA matš on veel, kus osalevad mingid inimesed, keda ma ei tea. Ja siis eelroaks tai poks ka. Tai poksis astub koguni üles Dane "Mr. Fizz Strawberry" Pulbert Tartu kickpoksija Hardo "Becker" Beckeri vastu, aga see selleks. Taipoksijatel on kindlasti oma blogid ja asjad...:)

Ja loomulikult on treening juba ammu peal, McEtõusud kiiremad kui kunagi varem, rinnaltsurumisraskused suuremad kui kunagi varem. Sest nagu teada - sirgeid lööke treenib rinnaltsurumine ja haake treenivad küünarvarte kõverdused biitsepsile. Eriti kui neid sooritada jõusaali ainsas kükipuuris. See on eriti lahe.

Aga kus on Õunts? Miks Jorks ei võistle? Ja üleüldse, mis vahepeal toimus Rootsis ja Tallinnas, kuhu tuli külla tükike Soomet? Sellest juba hiljem:)

Lihtsalt lambist üks treeningvideo varasest ajast (Detsember 2006 ilmselt) ajast kui Priit aitas BOB1'ks valmistuda. Kui tema juba natuke aega võistlusteks valmistunud oli, siis ma teda küll enam nii lihtsalt maha ei saanud:) Pmst siis tegemist poksi + mahaviimiste treenimisega täisvastupanuga.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kust nimed "sonic" ja "trouble" pärit on?

Jorks ütles ...

"sonic" on pärit ajast kui Lauri misiganes põhjustel (varajane keskea kriis?) otsustas juuksed püsivärviga siniseks värvida.

"trouble" on tulnud sellest, et Ott on meie tiimi/trenni/jne ametlik pahandustehaldur. Kui keegi on millegagi pahandused ära teeninud, siis "tal tuleb pahandusi". Ning pahanduste ametlik administreerija on Ott.

Jorks ütles ...

Pealegi Ott "Trouble" Tõnissaar kõlab hästi ning annab esitähtedest kokku OTT.

Ahjaa... see Sonic nagu iseloomustab veits Lauri stiili ka... need, kes teda treenimas või võistlemas on näind, teavad, millest ma räägin:)

Põim ütles ...

http://www.postimees.ee/250807/lisad/arter/278625.php